Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Syksyn sävyt
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 17.07.2024


Valikoimamme laajeni uusilla tilaustuotteilla!

Julkaistu 17.07.2024

Verkkokaupastamme löytyy nyt aivan uusi tuotekategoria – nimittäin tilaustuotteet! Tilaustuotteiden sivu löytyy klikkaamalla päävalikkoriviltä vinyylilattiat, sitten vinyylilankut ja viimeisenä vinyylilankkusivun sisältä tilaustuotteet.

Koska varastotilamme on mittavasta koosta huolimatta rajallista ja heti varastostamme löytyvä sävyvalikoimamme on jo nyt aika laaja, uusien sävyjen suhteen suurien erien säilyttäminen saattaa tuottaa päänvaivaa.

Ratkaisuna tähän täydensimme valikoimaa tilaustuotteilla, jotka saapuvat valmistajan omalta varastolta. Tilaustuotteisiin kuuluu monia uusia sävyjä raikkaan harmaasta kauniin lämpöiseen ruskeaan. Osa tilaustuotteista on pintakuvioinniltaan harmonisen rauhallisia, kun taas osasta eloisuutta löytyy runsaastikin.

Käytännössä heti saatavien varastotuotteidemme ja tilaustuotteiden ero asiakkaillemme näkyy niiden toimitusajassa: omalta Lapuan varastoltamme tilaus saapuu perille jopa 1–5 arkipäivässä, kun taas tilaustuotteiden toimitus vie hieman pidempään – 4–6 viikkoa. Onneksi tuleva lattiaremontti on usein tiedossa jo paljon ennen sen toteutusta. Pidemmän toimitusajan vuoksi tilaus pitää kuitenkin muistaa klikkailla matkaan ajoissa!


Tilaa vinyylilattian mallipalat

Kuten muistakin valikoimamme vinyyli- ja kovapuulattioista, myös tilaustuotteista on tietenkin saatavilla mallipalat. Lattian suhteen harva haluaa ostaa sikaa säkissä, ja tulevan pintamateriaalin sävy, tuntuma ja laatu on mukavaa varmistaa rauhassa.

Mallipalojen tuotesivun löydät napauttamalla päävalikkoriviltä mallipalat, ja sen jälkeen tilaustuotteet. Myös tilaustuotteiden näytepaloja koskee sama tarjous kuin muitakin lattian malleja: saat neljä ensimmäistä mallipalaa ainoastaan toimituskulujen (alk. 5,90 €) hinnalla! Toki mallipaloja on mahdollista tilata juuri sen verran kuin haluaa, ja neljää ensimmäistä seuraavista paloista veloitamme 4,90 € kappaleelta.

Mikäli tilaustuotteisiin tai muihin tuotteisiimme liittyen herää kysymyksiä tai teet esimerkiksi mallipalatilauksen mieluummin lattiamestarimme kautta, olemme avuksi enemmän kuin mielellämme!