Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Syksyn sävyt
Kovapuulattiat

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 25.09.2024


LattiaLauantai on taas täällä: nähdään Lapualla 28.9.2024!

Julkaistu 25.09.2024

Milloin?

Lähes tarkalleen vuosi on nyt vierähtänyt ensimmäisestä LattiaLauantaista, joten tämän viikon lauantaina 28.9.2024 Lapualla taas tapahtuu, ja tapahtumapäivänä kaikki vieraat ovat tervetulleita klo 10–15 välisenä aikana.

Missä?

LattiaLauantai järjestetään Lapuan Showroomissamme osoitteessa Pajakuja 7. Showroom löytyy helposti Lapuan keskustasta kauppojen läheisyydestä, ja saapuessaan sen huomaa helposti näkyvän paikan ansiosta.


Lattiakaupoille tullessasi suosittelemme nappaamaan mukaan peräkärryn, jotta pääsemme lastaamaan uuden upean lattian kyytiin heti samalla reissulla! Varastomme nimittäin sijaitsee samassa rakennuksessa Showroomin yhteydessä. Ei kuitenkaan haittaa, jos peräkoukkua tai -kärryä ei löydy, sillä myös toimitus onnistuu! Lähetämme LattiaLauantaina ostetut tuotteet matkaan varastoltamme heti seuraavalla viikolla.

Mitä?

Mahtavassa lattiatapahtumassa yhdistyvät koko perheen aktiviteetit sekä huikeat lattiatarjoukset. Tarjoukset ovat hyödynnettävissä ainoastaan paikan päältä tapahtuman ajan, ja niihin todellakin kannattaa tulla tutustumaan. Perusvalikoimaamme koskevien lattiatarjousten lisäksi esillä on Outlet-erätarjouksia.

Tapahtumassa on tarjolla myös makkaraa, mehua ja kahvia, ja lapsia odottaa viime vuodesta tuttuun tapaan myös pomppulinna. LattiaLauantaihin tervetulleita ovat siis jokainen – nähdään lauantaina Lapualla!


 Lähetä WhatsApp-viesti