Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Syksyn sävyt
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 11.07.2024


Heinäkuun 2024 ajan viisi suosittua vinyylilattiasävyä huippuedullisesti

Julkaistu 11.07.2024

Lattiavalikoima kehittyy jatkuvasti

Moni jättää remonttihommia kesäkaudelle lomien, mukavamman sään ja kevyemmän pukeutumisen vuoksi. Meille tämä kesä tuo mukanaan myös pientä hienosäätöä valikoimaamme. Lattiamarkkinoiden ja lattioiden teknisten ominaisuuksien kehittyessä myös me, palvelumme ja tuotteemme kehittyvät. Lisäksi kuuntelemme korvat tarkkoina asiakkaidemme toiveita paitsi uusien lattiasävyjen suhteen, myös pienissä parannuksissa jo olemassa olevien tuotteidemme suhteen.

Lattiavalikoiman parantaminen ei meille siis aina tarkoita ainoastaan uusia lattiasävyjä. Tutut suosikit kannattaa pitää valikoimassa, mutta pienillä teknisillä muutoksilla niitä voidaan hieman päivittää. Tämän tuloksena muutamat suositut Classic-mallistomme vinyylilattiasävyt vaihtavatkin pian käyttöluokkaa yhden pykälän korkeammaksi.

Heinäkuun Vinyylilattia-ale

Pienistäkin muutoksista seuraa asiakkaillemme usein iloisia uutisia – niin myös tällä kertaa. Heinäkuun ajan saat tutut Classic-malliston suosikkisävymme Mummola, Saaristo, Hirsi, Lumihiutale ja Aava huippuedullisesti hintaan 28,90 €/m2 (norm. 34,90 €/m2).

Suosittelemme tutustumaan myös pakettitarjouksiin: lisäsimme nimittäin alennuslattioista myös muutaman valmiiksi kootun lavatarjouksen, jotka löydät samalta kampanjasivulta. Lavatarjouksiin sisältyy aina ennalta määritetty neliömäärä lattiaa, jonka löydät kunkin tarjouksen tuotenimestä. Laske lattiapinta-alasi neliöt, lisää vaadittava hukka ja katso, olisiko valmis lattiapaketti toimivin ratkaisu omaan kohteeseesi.

Vinyylilankkujen alennukset ovat voimassa kuun loppuun tai niin kauan, kuin tuote-erää riittää! Heinäkuun kampanja koskee vain uusia tilauksia, eikä kampanjaa voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Mallipala antaa parhaan käsityksen lattiasta

Tuttuun tapaan myös kaikista tarjouslattioista on tilattavissa mallipalat. Mallipala on pieni näytepala kustakin vinyylilankusta, jonka avulla pääsee paikan päällä tarkastelemaan lattian paitsi lattian sävyä, myös paksuutta, tekstuuria ja laatua. Suosittelemme tilaamaan useamman mallipalan kerralla, sillä eri vaihtoehtojen erot näkyvät parhaiten toistensa kanssa rinnakkain vertailtaessa. Mallipalan tilaaminen ehdottomasti kannattaa.

Tilasuunnittelija apuna lattian valinnassa

Sivuiltamme löytyy nyt myös uusi apuri sopivan lattiasävyn valintaan. Ilmaisella Tilasuunnittelija-ohjelmalla kokeilet kätevästi, miltä mikäkin vaihtoehto näyttää juuri sinun kohteessasi. Sinun ei tarvitse ladata sovellusta, vaan Tilasuunnittelijaa napauttaessasi se avautuu suoraan verkkosivuillamme. Klikkaa siis Tilasuunnittelija auki, lisää kuva huoneestasi ja testaile rauhassa! Jos et halua käyttää oman huoneesi kuvaa, ohjelmasta löytyy myös muutama esimerkkihuone, joilla pääset helposti eteenpäin. Suunnittelijasta löydät esimerkiksi kaikki heinäkuun tarjouslattiat.

Autamme myös itse mielellämme mallipalojen tilaamisessa, kiperiin kysymyksiin vastaamisessa ja muissa lattia-asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä lattiamestareihimme – aleasioissa kannattaa olla nopea!