Tietoa yrityksestä

Lattiat suoraan yrittäjältä, eli Bambumieheltä!

Jukka-Pekka Kallio eli Bambumies on Suomen tunnetuin lattiakauppias. Bambumiehen lisänimen hän sai aloitettuaan bambulattioiden maahantuonnin ja vallankumouksen Suomessa. Myöhemmin hän on laajentanut vinyylilattioihin sekä puuvalmiiden parkettien ja bambulattioiden sävyttämiseen tehtaallaan Lapualla. 

Bambumies pyrkii olemaan Suomen avoin lattiakauppias: hän uskaltaa kertoa, jos myynnissä oleva lattia ei soveltuisi kohteeseesi mekaanisen kulutuksen keston ja käyttötarkoituksen takia.

Tilaa vinyylilattiat Suomen tunnetuimmalta lattiakauppiaalta ilman välikäsiä ja säästä. Juttele Bambumiehen kanssa chatissa, soita tai meilaa ja ratkaistaan yhdessä lattiahaaveesi!

Nordic Floors Oy

Nordic Floors Oy on lattioihin erikoistunut yritys Lapualta. Yritys näki päivänvalon heinäkuussa 2016, kun Bambumies (Jukka-Pekka Kallio) aloitti bambulattioiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin. Yritys toimi hetken aikaa nimellä Nordic Bamboo Oy ja vaihtoi nimeä Nordic Floors Oy:ksi toiminnan laajentuessa 2018.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 2,3 miljoonaa euroa.

Vinyylilattiakauppa.fi -verkkokauppaa ylläpitää Nordic Floors Oy (Y-tunnus 2882519-4).

Asiakaspalvelu
Puhelin:
020 730 2980
Sähköposti:
info@vinyylilattiakauppa.fi

Postiosoite
Nordic Floors Oy
Kelikontie 5
62100 LAPUA

Nordic Floors Oy on lattioiden asiantuntijayritys jonka kotipaikkakunta on Lapua. Yritys on Suomen nopeimmin kasvava lattia-alan yritys.

Showroom-noutovarastot

HELSINKI:

ES-Urakointi Oy
Sovittaessa paikalla.

OSOITE: Kauriintie 2, Helsinki
Jarmo / 044 097 3000

LAPUA:

Vinyylilattiakauppa.fi
Avoinna ma-pe 8 – 18, la 10-14, sovittaessa iltaisin/sunnuntaisin – soita ja varaa aikasi!

OSOITE: Kelikontie 5, Lapua
040 163 4163

× Lähetä WhatsApp-viesti