Tietoa yrityksestä

Lattiat suoraan yrittäjältä, eli Bambumieheltä!

Jukka-Pekka Kallio eli Bambumies on Suomen tunnetuin lattiakauppias. Bambumiehen lisänimen hän sai aloitettuaan bambulattioiden maahantuonnin ja vallankumouksen Suomessa. Myöhemmin hän on laajentanut vinyylilattioihin sekä puuvalmiiden parkettien ja bambulattioiden sävyttämiseen tehtaallaan Lapualla. 

Bambumies pyrkii olemaan Suomen avoin lattiakauppias: hän uskaltaa kertoa, jos myynnissä oleva lattia ei soveltuisi kohteeseesi mekaanisen kulutuksen keston ja käyttötarkoituksen takia.

Tilaa vinyylilattiat Suomen tunnetuimmalta lattiakauppiaalta ilman välikäsiä ja säästä. Juttele Bambumiehen kanssa chatissa, soita tai meilaa ja ratkaistaan yhdessä lattiahaaveesi!

Nordic Floors Oy

Nordic Floors Oy on lattioihin erikoistunut yritys Lapualta. Yritys näki päivänvalon heinäkuussa 2016, kun Bambumies (Jukka-Pekka Kallio) aloitti bambulattioiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin. Yritys toimi hetken aikaa nimellä Nordic Bamboo Oy ja vaihtoi nimeä Nordic Floors Oy:ksi toiminnan laajentuessa 2018.

Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 3,4 miljoonaa euroa.

Vinyylilattiakauppa.fi -verkkokauppaa ylläpitää Nordic Floors Oy (Y-tunnus 2882519-4).

Asiakaspalvelu
Puhelin:
020 730 2980
Sähköposti:
info@vinyylilattiakauppa.fi

Postiosoite
Nordic Floors Oy
Kelikontie 5
62100 LAPUA

Nordic Floors Oy on lattioiden asiantuntijayritys jonka kotipaikkakunta on Lapua. Yritys on Suomen nopeimmin kasvava lattia-alan yritys.

Showroom-noutovarastot

LAPUA:

Vinyylilattiakauppa.fi
Avoinna ma-pe 8 – 18, la 10 – 14

OSOITE: Kelikontie 5, Lapua
Lattiamestarit / 020 730 2980

HELSINKI:

Nordic Floors Pro Center
Arkisin paikalla sovittaessa

OSOITE: Kauriintie 2, Helsinki
Jarmo / 040 758 3090

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

× Lähetä WhatsApp-viesti