Rekisteröidy yritysasiakkaaksi ja saat edullisesti vinyylilattiat, jalkalistat ja saumalistat toimitettuna suoraan kohteeseen

Nopeat toimitukset suoraan kohteeseen, toimitus jopa seuraavaksi arkipäiväksi!

Miksi yritykset ostavat meiltä?

Henkilöstökulut

Oletko miettinyt kuinka paljon sinulle maksaa tavaran haku? Liikenneruuhkat, parkkipaikan etsiminen, myyjän etsiminen ja lastaaminen.

Me toimitamme vinyylilattiat suoraan kohteeseesi, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Ei enää aikaa vieviä käyntejä rautakaupassa. Säästät useita satoja – jopa tuhansia euroja!

Asennusaika

Meidän SilentTECH vinyylilankku on nopea asentaa, koska vinyylilankussa on valmiina askeläänieriste. Lähes kaikissa meidän malleissamme on päältä napautettava päätypontti, joka nopeuttaa huomattavasti asennusta.

Asennukseen tarvitset vain katkoteräveitsen ja kumivasaran, ja asennuskin lähes sotkuton!

Asiakaspalvelu ja reklamaatiot

Olemme nykyaikainen yritys ja meidät tavoittaa Whatsappin kautta, sähköpostitse ja puhelimitse. Voit tehdä tilauksen myös Whatsappin kautta!

Käsittelemme reklamaatiot heti. Jos vinyylilattiassa on selkeästi materiaalivirhe, toimitamme sinulle mahdollisimman nopeasti uuden vinyylilattian tilalle Suomen varastoistamme.

Laatu ja referenssit

SilentTECH-vinyylilankkumme on uuden sukupolven komposiittivinyylilankku. SilentTECH ei lämpölaajene, kuten HDF- ja LVT-runkoiset vinyylilattiat.

Vinyylilattiamme on todettu erinomaiseksi asentaa ja käyttää ja mm. Helsingin kaupungin sekä Espoon vuokra-asunnot ovat hyväksyneet vinyylilattiamme kohteisiinsa.

Turvallisuus: ei formaldehydiä

Lähes kaikki laminaattilattiat ja vinyylikorkkilattiat sisältävät formaldehydiä, joka on yksi merkittävimpiä allergioita ja ammattitauteja aiheuttava aine (lähde: https://www.ttl.fi/kemikaalit-ja-tyo/formaldehydi/).

SilentTECH-vinyylilattiamme eivät sisällä formaldehydiä tai ftalaatteja.

Hinta ja takuu

Ostamme suoraan tehtaalta. Edulliset hinnat, ei välikäsiä.

20 vuoden takuu kotikäytössä.

Täytä alla oleva lomake ja lattiamestarimme ottaa yhteyttä!

× Lähetä WhatsApp-viesti