Vinyylilaatta – käyttöluokka 32

Vinyylilaatta on lämmin ja hiljainen – toisin kuin perinteinen laatta. Vinyylilaatoissamme on kivikomposiittirunko, jonka kosteudenkesto on erinomainen ja laatta ei vaadi liikuntasaumoja. Uiva asennus, lukkopontti. Huom! Vinyylilaatan mallipalat 1 €/kpl + postikulut. Katso tuotteesta linkki vinyylilaatan mallipalan tilaukseen.

Alusmateriaalit

Alusmateriaali parantaa lattian akustisia ominaisuuksia vaimentaen ääntä tehokkaasti. Se myös antaa anteeksi pohjan pienet epäsäännöllisyydet, ennaltaehkäisten ponttien rikkoutumisen. Alta löydät vinyylilankuille (PVC+SPC-rungoille suunnitellut) sopivat alusmateriaalit.

Vinyylilankun kestävyys, kulutuksen kesto ja käyttöluokat

Vinyylilankulle sekä yleisesti muillekin lattioille määriteltävä käyttöluokka helpottaa lattian valintaa. Käyttöluokat jaetaan kolmeen kategoriaan: koti ja asuinympäristöt (luokat 21-23), julkitilat (luokat 31-34) sekä kevyt teollisuus (luokat 41-43).

Luokitus annetaan lattialle testien perusteella, jossa on mitattu lattioiden ominaisuuksia kuten mekaaninen kulutus, painumakestävyys ja saumojen kestävyys.

Yleisesti ottaen on järkevää valita esim. käyttöluokka 32 lattia eteiseen, jossa kulutusta on enemmän. Valittaessa lattiaa toimistoon tai myymälään jossa liikutaan kengät jalassa pääsääntöisesti, on hyvä valinta käyttöluokka 33-34.

Vinyylilattiakauppa.fi haluaa valita mallistoonsa käyttöluokaltaan korkeita lattioita. Siksi myönnämme lattioillemme kotikäyttöön vähintään 10 vuoden takuun. Käyttöluokka 33-34 lattioilla on kotikäyttöön jopa 20 vuoden takuu.

Inspiraatioita blogistamme

Vinyylilankut vertailussa: testimenestyjä-mallit eri sävyissä

Vinyylilankku on erinomainen tapa varmistaa, että kodin tai julkitilan yksi suurimmista ja näyttävimmistä pinnoista on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen: vinyylilankku on ihanan lämmin paljaallekin jalkapohjalle. Lisäksi lattialta kannattaa edellyttää hyvää...

Vinyylilattiat olivat Asta Rakentaja -messujen suosituimmat lattiat

Tampereen Messukeskuksessa järjestettiin Asta Rakentaja -messut 1.-3.2.2019 ja Vinyylilattiakauppa.fi oli mukana messuilla uutuusmallien kera. Vinyylilattioista oli kova kuhina osastollamme ja tänä vuonna erityisen suosittuja olivat edelleen harmaat, vaalean harmaat...

Vinyylilattiakauppa.fi noutovarastot

Säästä toimituskulut (50 €) ja tilaa vinyylilattiat verkkokaupastamme noutona lähimpään noutovarastoomme:

Helsinki

ES-Urakointi Oy

} Sovittaessa paikalla.

Kauriintie 2, Helsinki
Eerik / 040 146 8481

SAATAVILLA MYÖS:
N
Asennuspalvelu

Espoo

Remonttipalvelut Jouni Väisänen Oy

} Avoinna arkisin klo 07-16, sovittaessa muulloinkin.

Kulkurinmäki 4 C, Espoo
Jouni / 050 524 9580

SAATAVILLA MYÖS:
N
Asennuspalvelu

Lapua (Pohjanmaa)

Vinyylilattiakauppa.fi

} Avoinna arkisin klo 10 – 16, sovittaessa muulloinkin.

Kelikontie 5, Lapua

JP / 040 147 4156

SAATAVILLA MYÖS:
N
Kaikki mallit näytillä

 

Tiesitkö:

Voit myös tulla katsomaan noutovarastoillamme vinyylilattioiden ja vinyylilaattojen malleja suurempina lankkuina!

Esittelemme mielellämme mallit noutovarastoilla.

Tervetuloa!

× Lähetä WhatsApp-viesti