Vinyylilankku – käyttöluokka 32

Käyttöluokka 32 on laadukas ja kestävä lattia kotiin sekä kevyeeseen käyttöön myös julkiseen tilaan. Käyttöluokka 32 lattioilla on kotikäytössä 10 vuoden takuun. Kaikki lattiamme ovat uuden sukupolven PVC/SPC-rungoilla, jotka ovat 100 % vedenkestäviä, kestäviä, hiljaisia ja lämpimiä. Tilaa lattiasta ilmainen mallipala!

10v
takuu

KOTIKÄYTÖSSÄ

Vinyylilankku – käyttöluokat 33-34

Käyttöluokat 33-34 soveltuvat erinomaisesti julkisiin tiloihin, kuten myymälät, toimistot, päiväkodit, ravintolat jne. joissa lattialle altistuu paljon mekaanista kulutusta. Kotikäyttöön korkean käyttöluokan lattia on erinomainen vaihtoehto, etenkin mm. lapsi- ja lemmikkitaloudessa.

20v
takuu

KOTIKÄYTÖSSÄ

Vinyylilankku – SilentTECH

Vinyylilankkujen laadukkain mallisto on SilentTECH-mallisto, jossa on kestävä ja 100 % veden kestävä SPC-runko (Stone Plastic Composite). Runkoon on integroitu askeläänieristeeksi uuden tyyppinen vaahtopohja, minkä ansiosta lattia on nopea asentaa ja hiljainen käytössä. Huom! Silenttech-vinyylilankun mallipalat 1 €/kpl. Mallipalan tilaukseen löydät linkin tuotteen kuvauksesta.

20v
takuu

KOTIKÄYTÖSSÄ

Kalanruoto vinyylilankku – käyttöluokka 32

Kalanruoto on erittäin suosittu sisustuslehtien sivuilla – eikä syyttä: tarjoaahan kalanruoto kuviona aivan mielettömän tavan rikkoa huoneiden neliömäistä rakennetta ja tuoda tila esille aivan upealla kuvioinnillaan. Huom! Kalanruotojen mallipalat 1 €/kpl + postikulut, sillä mallipala on suuri eikä mahdu postiluukusta. Mallipalan tilaukseen löydät linkin tuotteen kuvauksesta.

10v
takuu

KOTIKÄYTÖSSÄ

Vinyylilaatta – käyttöluokka 32

Vinyylilaatta on lämmin ja hiljainen – toisin kuin perinteinen laatta. Vinyylilaatoissamme on SPC-kivikomposiittirunko, jonka kosteudenkesto on erinomainen ja laatta ei vaadi asennettaessa liikuntasaumoja. Uiva asennus, lukkopontti. Huom! Vinyylilaattojen mallipalat 1 €/kpl + postikulut, sillä mallipala on suuri eikä mahdu postiluukusta. Linkin mallipalan tilaukseen löydät tuotteen kuvauksesta.

10v
takuu

KOTIKÄYTÖSSÄ

Alusmateriaalit

Alusmateriaali parantaa lattian akustisia ominaisuuksia vaimentaen ääntä tehokkaasti. Alusmateriaali lisäksi antaa anteeksi pohjan pienet epäsäännöllisyydet, ennaltaehkäisten ponttien rikkoutumisen. Alta löydät vinyylilankuille (PVC+SPC-rungoille suunnitellut) sopivat alusmateriaalit.

Muista tilata!

LATTIAN TAKUU EDELLYTTÄÄ ALUSMATERIAALIN KÄYTÖN.

Nopea toimitus: 3-5 arkipäivää varastotuotteille

Kaikki verkkokauppamme varastotuotteet toimitetaan jopa 3-5 arkipäivässä. Voit verkkokaupan kassalla kertoa oman toimituspäivätoiveesi, joka välitetään rahtiyritykselle. Näin voit tilata lattian jo ennakkoon ja säilytämme sitä varastossamme sinulle varattuna kun toimitusajankohta lähestyy.

Osalle Suomen alueista toimitusaika on viisi arkipäivää ja äärialueille voi olla pidempi toimituspäivä.

Uuden sukupolven vinyylilankut

 Kaikki mallistomme vinyylilankut ovat uuden sukupolven vinyylilankkulattioita.

Malliston lattioissa on hiljainen ja laadukas, 100 % vedenkestävä PVC-/SPC-runko, joka ei turpoa vedestä, kuten ensimmäisen sukupolven vinyylilattiat/vinyylikorkkilattiat.

Vinyylilankun kestävyys, kulutuksen kesto ja käyttöluokat

Vinyylilankulle sekä yleisesti muillekin lattioille määriteltävä käyttöluokka helpottaa lattian valintaa. Käyttöluokat jaetaan kolmeen kategoriaan: koti ja asuinympäristöt (luokat 21-23), julkitilat (luokat 31-34) sekä kevyt teollisuus (luokat 41-43).

Luokitus annetaan lattialle testien perusteella, jossa on mitattu lattioiden ominaisuuksia kuten mekaaninen kulutus, painumakestävyys ja saumojen kestävyys.

Yleisesti ottaen on järkevää valita esim. käyttöluokka 32 lattia eteiseen, jossa kulutusta on enemmän. Valittaessa lattiaa toimistoon tai myymälään jossa liikutaan kengät jalassa pääsääntöisesti, on hyvä valinta käyttöluokka 33-34.

Vinyylilattiakauppa.fi haluaa valita mallistoonsa käyttöluokaltaan korkeita lattioita. Siksi myönnämme lattioillemme kotikäyttöön vähintään 10 vuoden takuun. Käyttöluokka 33-34 lattioilla on kotikäyttöön jopa 20 vuoden takuu.

Inspiraatioita blogistamme

Vinyylilankut vertailussa: testimenestyjä-mallit eri sävyissä

Vinyylilankut vertailussa: testimenestyjä-mallit eri sävyissä

Vinyylilankku on erinomainen tapa varmistaa, että kodin tai julkitilan yksi suurimmista ja näyttävimmistä pinnoista on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen: vinyylilankku on ihanan lämmin paljaallekin jalkapohjalle. Lisäksi lattialta kannattaa edellyttää hyvää...

Vinyylilattiat olivat Asta Rakentaja -messujen suosituimmat lattiat

Vinyylilattiat olivat Asta Rakentaja -messujen suosituimmat lattiat

Tampereen Messukeskuksessa järjestettiin Asta Rakentaja -messut 1.-3.2.2019 ja Vinyylilattiakauppa.fi oli mukana messuilla uutuusmallien kera. Vinyylilattioista oli kova kuhina osastollamme ja tänä vuonna erityisen suosittuja olivat edelleen harmaat, vaalean harmaat...

Vinyylilattian mallipalat 0 €!

Mietitkö kahden mallin välillä etkä osaa kuvien perusteella päättää, kumpi olisi oikea sinulle? Tai kenties haluat enemmän vaihtoehtoja ja haluaisit nähdä sinua kiinnostavat mallit sisävalaistuksessa vasten lattialistaa ja maalattua/tapetoitua seinää?

Saat monesta vinyylilattiasta tilattua ilmaisen mallipalan. Osa vinyylilaatoista ja kalanruotolattioista ovat maksullisia 1 €/kpl + postit, sillä ne eivät mahdu postiluukusta.

Tilaa vinyylilattiamalleistamme mallipalat kotiisi ja tee päätös sen pohjalta turvallisesti.

Vinyylilattiakauppa.fi noutovarastot

Säästä toimituskulut (49,90-149,90 €) ja tilaa vinyylilattiat verkkokaupastamme noutona lähimpään noutovarastoomme:

Showroom Noutovarasto Helsinki

ES-Urakointi Oy

} Avoinna arkisin 7-15

Kauriintie 2, Helsinki

Jarmo / 044 097 3000

SAATAVILLA MYÖS:
N
Asennuspalvelu

N Showroom: tule katsomaan malleja paikan päälle!

MAKSUTAVAT:

Verkkokauppa

Showroom Noutovarasto Espoo

Remonttipalvelut Jouni Väisänen Oy

} Avoinna arkisin 7-16

Kulkurinmäki 4 C, Espoo

Jouni / 050 524 9580

SAATAVILLA MYÖS:
N
Asennuspalvelu

N Showroom: tule katsomaan malleja paikan päälle!

MAKSUTAVAT:

Verkkokauppa

Showroom Noutovarasto Lapua (Pohjanmaa)

Vinyylilattiakauppa.fi

} Avoinna arkisin 8-16

Kelikontie 5, Lapua

 Puh. 020 730 2980

SAATAVILLA MYÖS:
N
Asennuspalvelu

N Showroom: tule katsomaan malleja paikan päälle!

MAKSUTAVAT:

Verkkokauppa tai korttimaksut

 

Tiesitkö:

Voit myös tulla katsomaan noutovarastoillamme vinyylilattioiden ja vinyylilaattojen malleja suurempina lankkuina!

Esittelemme mielellämme mallit noutovarastoilla.

Tervetuloa!

Maksa turvallisesti nettipankilla, kortilla, laskulla tai osamaksulla (Checkout)

× Lähetä WhatsApp-viesti