Ale!

Vinyylilattia JYVÄSKYLÄ KL32 – Rustiikkinen tammi – ALE 22,87 €/m² (norm. 26,90 €)

59,18  50,31  per pkt (2,20 m²)

Tämän lattian voi tilata noudettavaksi veloituksetta Lapuan varastoltamme. Helsingin ja Espoon varastolta noudettavaksi tai pihaan asti toimitettuna normaalin rahtikulun mukaan, sillä tuote ei ole vakiotuote näissä varastoissamme.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LC302 Osastot: ,

Kuvaus

Jyväskylä-malli on keskivaalean ja lämpimän sävyinen lattia, joka on täynnä rustiikkisen tammen eloa ja iloa. Rustiikkinen kuviointi oksista ja sävyvaihteluista muistuttavat aitoa tammiparkettia. Sävyltään lattia on hieman tummempi kuin vinyylilattia KUUSAMO. Yksittäisissä lankuissa on pieniä sävyvaihteluita tehty jo tuotannossa tarkoituksellisesti, minkä takia se näyttää suurena pintana erittäin eloisalta ja mielenkiintoiselta. Näin jokainen lankku erottuu kauniisti suuressa pinnassa. Jyväskylä-malli on yksi vuoden 2019 odotetuimmista uutuuslattioistamme.

Rustiikkinen lattia on laiskan siivoojan suosikki: eloisa pinta piilottaa pienet epäpuhtaudet ja pölyhiukkaset. Tätä argumenttia ei välttämättä kannata mainita taloutenne huumorintajuttomalle siivoushirmulle.

Pinta on yksityiskohtainen eikä sitä uskoisi vinyylilankuksi, sillä pintatekstuurissa tuntuvat puun syyt kuin aidossa puussa. Vinyylilattia hylkii vettä ja on erinomainen vaihtoehto niin eteiseen, keittiöön kuin muihinkin huoneisiin. Korkean käyttöluokkansa ansiosta se sopii niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Uusi kestävä SPC-runko

PVC-komposiittirunkoisten vinyylilankkulattioiden sijaan tässä mallissa on kova SPC-runko. SPC (Stone Plastic Composite) on runkona jäykempi kuin PVC-komposiittirunko. Se tuntuu jalan alla hieman jäykemmältä sillä runko ei taivu samaan tapaan kuin PVC-runkoinen vinyylilankku. Jäykän runkonsa ansiosta se on hieman edistyksellisempi painaumien ja iskujen kestoltaan. Se antaa anteeksi hieman alle jäävän pohjan epätasaisuudet. Lisäksi SPC-runkoinen lattia elää vähemmän ilman suhteellisen kosteuden ja lämpötilavaihteluiden myötä. Sen takia se soveltuu erinomaisesti mökeille, joissa ei ole ympärivuotista lämmitystä.

SPC-runkoinen lattia vaatii alusmateriaaliksi SPC-rungolle suunnitellun alusmateriaalin.

Pakettikoko 2,20 m²

Tilaa vinyylilattiat paketeittain. Yhdessä paketissa 2,20 m². Muista varata n. 5% enemmän materiaalia remonttikohteesi lasketun neliötarpeen mukaan!

Vinyylilattian tekniset tiedot

 • Paksuus: 4mm
 • Kulutuspinta: 0,30 mm PUR (polyuretaani)
 • Laudan mitat: 1220 x 225 x 4 mm
 • Käyttöluokka: 32
 • Askeläänenvaimennus: >4.8 dB
 • Liukuesteluokka: R10
 • Paloluokka: Bfl-S1
 • Valonkestävyys: EN 20 105 – B02 >6
 • Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
 • Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus: Ftalaattivapaa
 • Formaldehydi: ei tuota formaldehydi-päästöjä, allergikoille sopiva.
 • Asennus: Uiva asennus ilman liimaa
 • Lukkopontti: 2G -unilin
 • Takuu: 10 vuotta kotikäytössä

Vinyylilankut ovat korkeimmassa ja parhaimmassa mahdollisessa A+ -sertifikaatin omaavassa luokassa arvostetun eurooppalaisen sisäilmamittauksen mukaan (French Regulations on VOC emissions).

Vinyylilattiat kätevästi paketeittain!

Yhteen pakettiin sisältyy 2,20 m² edestä vinyylilattiaa. Kuinka monta pakettia tarvitset? Laske se pakettilaskurillamme!

Käytä laskurissa desimaalipilkkuna pistettä pilkun sijaan. Pyöristä yllä oleva summa ylöspäin ja lisää lukumäärään mukaan 2 pakettia, sillä hävikkiä hukkapaloille aiheuttavat usein pitkät seinät ja oviaukot.

Huomioithan, että mikäli asut yli 20v vanhassa taloyhtiössä, saattaa neliömäärä olla nykystandardeista poikkeava.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

× Lähetä WhatsApp-viesti