Säästä 26%

Pakettitarjous Kattopaneeli 8x175x2080 Puhtaan Valkoinen STP MDF melamiini 119m² + Kattolista 14×40 132m

2590,00 

Montako pakettia tarvitsen?

Avaa tästä helppo laskin!

 • Anna pinta-ala suoraan tai laske kokonaismenekki huoneiden sivumitoista.
 • Yhdessä Pakettitarjous Kattopaneeli 8x175x2080 Puhtaan Valkoinen STP MDF melamiini 119m² + Kattolista 14×40 132m paketissa on 119m² tavaraa.
 • Voit lisätä paketit kätevästi koriin laskimen alaosaan ilmestyvästä painikkeesta!
 • Tuloksen tarkastaminen on helppoa: kerro tulokseksi saatu pakettimäärä yhden paketin sisältämällä neliömäärällä.
kpl

Aidot Jalasjärveläiset MDF-kattopaneelit, joilla saat helposti uutta ilmettä kotiisi. Voit käyttää tuotetta myös sisustuspaneelina, esimerkiksi seinäpinnoilla – asentamalla sen joko pystyyn tai vaakaan.

MDF-paneeli on tasalaatuista ja helppo asentaa. Paketissa 5 kpl / 10,4 m / 1,7 m². Kiinnitys voidaan parhaiten tehdä paineilmahakasnaulaimella. Päätypontattu.

MDF-paneelit ovat aina päätypontattuja; maalattuja tai melamiinipinnoitettuja. MDF-paneeli sopii käytettäväksi kuiviin huonetiloihin. Kosteudenkestävä MDF-paneeli sopii myös pesuhuoneisiin.

MDF-paneeli on tasalaatuista ja helppo asentaa. Kiinnitys voidaan parhaiten tehdä paineilmahakasnaulaimella. MDF-paneeleissa on naaraspontin alakieli suunniteltu niin pitkäksi, että se voidaan kiinnittää sieltä helposti täysin piilonaulauksena.

Maalattu MDF-paneeli sopii hyvin käytettäväksi kattolämmityksen kanssa. Melamiinipintainen paneeli ei sovellu käytettäväksi kattolämmityksen kanssa.

 • profiili: STP (sisäkäyttöön, täyspontti, pyöreä)
 • materiaali: MDF
 • käsittely: pinnoitettu
 • käyttö: kuivat sisätilat
 • kotimainen
 • PEFC-sertifioitu
 • CE-merkitty

Katon ja seinän paneloinnilla luot helposti uutta ilmettä ja eloa kodin tiloihin. Valkoinen väri kattopaneloinnissa on erittäin suosittu, koska valkoinen väri luo sisätilasta valoisamman. Seinäpaneloinnin suunnalla saadaan rakennettua erilaisia ilmeitä.

Paneelien lopullista ilmettä voi muuttaa petsaamalla, lakkaamalla, öljyämällä tai maalaamalla paneelit haluamallaan sävyllä.

MITAT

Korkeus: 8 mm
Pituus: 2080 mm
Leveys: 175 mm

SISUSTUSPANEELIEN ASENNUS

Varmista tuotteiden eränumeroista, että samaan pintaan tulee samaa erätavaraa, jotta katon tai seinän pinta on tasasävyinen.

Paneelin lämpötilan ja kosteuden on annettava tasaantua aina ennen kiinnitystä. Säilytä paneeleita 2–3 päivää tilassa, jossa asennus tapahtuu. Huonelämpötilan on oltava noin 20 °C ja ilman suhteellinen kosteusprosentti alle 50 %.

Rimoitusvälisuositus (koolaus) on 8 mm:n paneelissa 300 mm ja muissa 400 mm. Asenna rimojen pinnat samaan tasoon.

Kiinnitys on suositeltavaa tehdä paineilmahakasnaulaimella. Käytä vähintään 9 mm leveää, 1 mm paksua ja n. 25–30 mm pitkää hakasta. Kuitenkin niin, etteivät hakaset läpäise rimoituksen alla olevaa kosteussulkumuovia.

Hakanen ammutaan vinosti naaraspontin pitkälle työntyvään alahuuleen.

Jätä paneloinnin ja seinän väliin elämisvaraksi n. 15 mm. Paneeli saattaa elää kosteusvaihteluiden takia.

VALMISTAJA

Listatalo Oy

Säästä 26%

Tilaa 4 mallipalaa 0 € + toimituskulu alk. 5,90 €

Lisää ostoskoriisi 4 mallipalaa ja syötä koodi ”MALLIT” kassalla, ja saat neljän ilmaisen mallipalan oikeuttavan alennuksen 19,60 €. Lisämallipalat vain 4,90 €/kpl. Maksat vain toimituskulut alk. 5,90 €.

Maksa turvallisesti. Nopeat toimitukset varastotuotteille. 100 % tyytyväisyystakuu.

SVEALLA

3KK KOROTONTA JA KULUTONTA TAI 12KK KOROTONTA MAKSUAIKAA

Kaikissa vinyylilattioissamme on uuden sukupolven vedenkestävä runko, jonka iskunkestävyys on huippuluokkaa ja akustisesti lattiat ovat erittäin hiljaisia.

Vinyylilattia on ihanan lämmin paljaiden jalkojesi alla. Kokeile itse ja tilaa mallipala ilmaiseksi!

VINYYLILATTIAKAUPPIAASI,
JUKKA-PEKKA KALLIO

× Lähetä WhatsApp-viesti