Tilaa mallipalat ilmaiseksi!

Tutustu lomakkeen alta mallistoomme. Valitse lomakkeella max. kolme mallipalaa vinyylilattiasta, jotka saat täysin veloituksetta. Mallipalat toimitetaan postilaatikkoon/-luukkuun asti.

Huom! Usean vinyylilattian mallipalat ovat veloituksettomat. Kalanruoto- ja vinyylilaatta-malliston mallipalat ovat maksullisia 1 €/kpl + postikulu 5,90 €. Kalanruotojen ja vinyylilaattojen mallipalat löydät verkkokaupastamme tilattavina tuotteina tämän sivun mallistojen alimmaisena.

Vinyylilattian mallipalat 0 € / kpl (max 3 veloituksetta): katso alta mallin nimet

Uuden sukupolven vinyylilattiat

 Kaikki mallistomme vinyylilattiat ovat uuden sukupolven vinyylilattioita.

Malliston lattioissa on hiljainen ja laadukas, 100 % vedenkestävä PVC-/SPC-runko, joka ei turpoa vedestä, kuten ensimmäisen sukupolven vinyylilattiat/vinyylikorkkilattiat.

Tilaa suoraan yrittäjältä, eli Bambumieheltä!

Jukka-Pekka Kallio eli Bambumies on Suomen tunnetuin lattiakauppias. Bambumiehen lisänimen hän sai aloitettuaan bambulattioiden maahantuonnin ja vallankumouksen Suomessa. Myöhemmin hän on laajentanut vinyylilattioihin sekä puuvalmiiden parkettien ja bambulattioiden sävyttämiseen tehtaallaan Lapualla.

Tilaa vinyylilattiat Suomen tunnetuimmalta lattiakauppiaalta ilman välikäsiä ja säästä. Juttele Bambumiehen kanssa WhatsAppissa, soita tai meilaa ja ratkaistaan yhdessä lattiahaaveesi!

Miksi vinyylilattia?

Lämmin

Vinyylilattia on ihanan lämmin paljaalle jalkapohjalle ja on ideaali lapsiperheissä myös ilman lattialämmitystä.

Kestävä

PVC- tai SPC-komposiittirunkoinen vinyylilattia hylkii 100 % vettä ja on ihanteellinen valinta mm. keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen.

Hiljainen

PVC- ja SPC-runkoinen vinyylilattia on hiljaisempi kuin laminaatti, ja jopa hiljaisempi kuin vinyylikorkkilattia, jota pidetään hiljaisimpana lattiana.

Turvallinen

Vinyylilattia on ftalaattivapaa, eikä se vapauta hengitysilmaan haitallisia yhdisteitä. Monessa mallissa M1-päästöluokka, jotka ovat testattu Suomessa!

Helppo asentaa

Taittolukkopontti ja uiva asennus: helppo asentaa ilman asennusliimoja. Katkaisuun riittää mattopuukko – sahausta ei vaadita!

Korkeat käyttöluokat

Mallistomme matalin käyttöluokka (KL) 32 on erittäin kestävä, ja se soveltuu koteihin ja jopa julkisiin tiloihin, tuoden lattialle pitkän käyttöiän. Saat meiltä myös KL33-34 lattiat!

Takuu kotikäytössä: 10 vuotta (käyttöluokka 32) ja 20 vuotta (käyttöluokka 33-34).

Testimenestys! 2. sija TM Rakennusmaailma -lehdessä

Mallistomme käyttöluokka 32 vinyylilattia OULU menestyi erinomaisesti TM Rakennusmaailma lehden vertailussa. Se päihitti jopa käyttöluokka 33 ja 42 lattiat kulutuskestävyydessä.

Testissä ollut malli on mallinumero 111-8 – eli vinyylilattia OULU. Testimenestyjä-mallista tuli mallistoomme syyskuussa 2019 uusi käyttöluokka 33 malli, jossa PUR-pinnan vahvuus kasvoi 0,30 -> 0,55 mm.

”…kulutuskesto on testin rajuudesta huolimatta erinomainen. Myös painaumatestin tulos edustaa vertailun kärkeä. Tippuva veitsi tekee lankkuun selvät jäljet, mutta läpäisyjä ei esiinny.”

Mitä asiakkaamme ovat mieltä lattioistamme?

  positive review  Vinyyli oli helppo asentaa ja on mukavan tuntuinen jalan alla 👍 vinyylien tilaaminen oli helppoa ja kuljettajakin ilmoitti hyvissä ajoin, että koska on paketit kotipihassa. Muutama susikappale oli joukkoon eksynyt, mutta onneksi tilattiin sen verran ylimääräistä, ettei jäänyt lattia niiden takia kesken 😊

  Niina Anttila Avatar Niina Anttila
  8.1.2019

  positive review  lattia on mukavan tuntuinen ja helppohoitoinen. hinta/laatu/kohtaa

  Paco Grundström Avatar Paco Grundström
  11.8.2019

  positive review  Oiva materaali saunasta sisään tullessa. Hyvännäköinen lattia. Asiantunteva ja nopea toimitus.

  Tiina Uuttu Avatar Tiina Uuttu
  18.8.2019

  positive review  Vuoden ollu nyt käytössä eikä ongelmia 👌🏼 hyvä koiratalouteen

  Tia Mellberg Avatar Tia Mellberg
  10.8.2019
× Lähetä WhatsApp-viesti