phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 08.09.2022


Artikkelit

Tikkurila H405 Nukke -väri erilaisten lattiavaihto­ehtojen kera

Julkaistu 08.09.2022

Tikkurila H405 Nukke on osa Color Now 2021 -värikokoelmaa, joka tarjoaa inspiraatiota ja suunnittelumahdollisuuksia erilaisia tiloja elävöittämään. Kyseinen sävy on hennon persikkainen, harmoninen sävy, joka täydentää sisustusta ja luo harmoniaa yleisilmeeseen. Väri on osa myös Tunne Väri -värikarttaa. Olemme yhdistäneet sävyn kahdeksaan suosituimpaan SilentTECH -vinyylilankkuumme osoittaaksemme sen helppoa yhdisteltävyyttä.

Tikkurila H405 Nukke -väri ja erilaiset lattiat

Yllä: Vinyylilankku LUMIHIUTALE - Pure White Oak on mallistomme vaalein lattia. Se on puhtaan lumenvalkoinen, erittäin raikas ja valoisa. Hillitty kuosi paljastaa tammen luonnollisen kuvioinnin, joka suurena pintana huokuu rauhallista ja eleganttia ilmettä. Pinta on yksityiskohtainen eikä sitä uskoisi vinyylilankuksi, sillä pintatekstuurissa tuntuvat puun syyt kuin aidossa puussa. 

Yhdessä Tikkurila H405 Nukke -värin kanssa LUMIHIUTALE muodostaa raikkaan kokonaisuuden, joka huokuu todella raikasta, modernia yleisilmettä. 

Yllä: Vinyylilankku SAARISTO on väriltään kauniin hillitty, pellavasta sävynsä lainannut vinyylilankku. Sävyltään se on lämpimän harmaa. SAARISTO-vinyylilankkuun kuuluu kauniita yksityiskohtia kuten oksien kuvioinnit sekä lankkukohtainen sävyvaihtelu.

Sävyvaihtelun ansiosta suurena pintana lattia on upean kirjava ja eloisa, kun lankuissa toistuu tummasta vaaleaan sävyvaihteluita aivan kuin aidoissa tammiparketeissa. Lattia on erehdyttävästi aivan kuin aidon tammiparketin näköinen.

Yllä: Vinyylilankku PUUTERI on kauniin vaalean tammiparketin näköinen vinyylilankku. Sävy on vaalea ja hieman lämmin ilman, että lattia olisi liian punertava. Tämä on yksi uutuusmallejamme, joka on herättänyt valtavasti kiinnostusta sen klassisen, rauhallisen ja tyylikkään sävyn ja kuviointinsa ansiosta.

Tikkurila H405 Nukke -värin kanssa kokonaisuudesta tulee PUUTERI-vinyylilankun kanssa tyylikäs, klassinen ja aikaa kestävä ratkaisu.

Yllä: Luonnollisen, aidon ja heleän vaalean tammen sävyinen Vinyylilankku OHRA on sisustajien kestosuosikki. OHRA-mallin esikuvana on paitsi kauniisti tuulessa tanssiva vaalea ohrapelto juuri ennen sadonkorjuuta, myös hienovaraisesti öljyvahauksella vaalennettu tammi. Pinnan kuviointiin on valittu vain parhaat select-lajitelman jalopuut, jonka vuoksi vaikutelma on erittäin hienostunut, harmoninen ja klassinen.

OHRA-mallissa on tarkoituksellisesti hienovaraisesti sävyvaihteluita, jotka näkyvät myös yllä yhdistettynä Tikkurila H405 Nukke -väriin seinässä. 

Yllä: Vinyylilankku HIRSI on upean rustiikkinen vinyylilankku, joka sisältää aidon tammilankkulattian upeita oksankohtia ja puunsyiden kuviointeja. Isona pintana se on näyttävä ja eläväinen, joka tuo luonnollisuutta ja lämpöä tilaan. Sävy ei ole liian synkkä, minkä takia lattia on erittäin monipuolinen yhdistettäessä niin valkoisia kuin mustia huonekaluja ja tekstiilejä sisustuksessa.

Yhdessä Tikkurila H405 Nukke -värin kanssa HIRSI hohkaa rustiikkista ilmettä ja elävöittää tilaa jo lattiasta lähtien.

Yllä: Vinyylilankku SAVUSAUNA on vaalean keskiharmaa vinyylilankku, jossa sävyeroja lankuissa on tarkoituksellisesti runsaasti (tarkemmat kuvat tuotesivulla). Suurena pintana SAVUSAUNA-malli on näyttävä sillä se ei yritä olla hillityn harmoninen, vaan lankkujen erot tuovat rouheasti sen persoonaa esiin.

Esikuvana sillä on aito tammi ja kuvioinnissa on eloisaan ilmeeseen sopivia tyylikkäitä ja yksityiskohtaisia oksankohtia. Tämä lattia on kaikkea muuta kuin tylsä etenkin yhdistettynä Tikkurila H405 Nukke -väriin sekä vaaleaan tai tummaan jalkalistaan. 

Yllä: Upean neutraalin harmaa Vinyylilankku KELO on yksi odotetuimpia uutuuksiamme. Sen erittäin symmetrinen ja hillitty, näyttävä kuviointi luo kauniin harmonisen lattiapinnan ollen rauhallisempi kuin serkkunsa, yllä näkyvä ja enemmän sävyvaihtelua sisältävä SAVUSAUNA-vinyylilankku. Pinnan kuviointi piilottaa villakoirat ja pienet roskat huomaamattomasti joten se sopii moneen tilaan!

Yhdessä Tikkurila H405 Nukke -värin kanssa KELO-malli muodostaa harmonisen ja hiukan viileämmän kokonaisuuden. Tämä viileys antaa tilaa monenlaiselle sisustustyylille!

Yllä: Vinyylilankku HUVILA on rustiikkisia vivahteita omaava, rusehtavan savunharmaa lattia. Se on erittäin yksityiskohtainen ja aidon, arvokkaan tammilankkuparketin näköinen. Sen puunsyiden harmoninen ja luonnollinen kuviointi luo tilaan luonnetta.

HUVILA-mallin sävy on erittäin klassinen ja lattian sävyyn sopivat niin vaalean koivun kuin tummemman tammen ja pähkinän sävyiset kalusteet. Tikkurila H405 Nukke -värin kanssa kokonaisuudesta tulee ajaton, rauhallinen ja seesteinen.

Nukke H405 ja eri lattiat - mikä oli suosikkisi?

Mikä oli suosikki-yhdistelmäsi? Minkä kanssa mielestäsi Nukke H405 sopi parhaiten? Katso myös muut mallistomme vinyylilattiat ja ihastu! Tiesitkö, että yllä olevat SilentTECH-vinyylilankut edustavat tällä hetkellä vinyylilankkujen parhaimmistoa, sillä niissä on komposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) ja integroitu askeläänieriste joka tekee lattiasta todella helpon asentaa. Komposiittirunko tarjoaa lattialle 100 % vedenkestävyyden, eli se ei turpoa saumojen kohdasta paikoissa, joissa lattia altistuu vedelle, kuten keittiö, eteinen tai julkitilat. Vinyylilankun pinta on ihanan lämmin ja kestävä. Rungossa on 70 % kalkkikiveä joka vahvistaa lankkua, minkä ansiosta SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa jopa 20 x 20 m alueelle ilman liikuntasaumoja.

Tutustu myös muihin Color Now 2021 -värikokoelman maaleihin, jotka yhdistimme lattioidemme kanssa: G481 MirageX381 AaloeN378 FicusY354 Cumulus, S311 Helle, L429 Indigo, S329 Freesia, M425 Punajuuri ja K480 Tamariski.

Ilmainen mallipalapalvelumme mahdollistaa sinulle neljän eri lattian testaamisen kotioloissa. Käy myös katsomassa asiakkaidemme omia kuvia lattioistamme suoraan käytössä!